Флудим
|
|
Орочимару | Дата: Вівторок, 16.09.2008, 15:42 | Повідомлення # 451 |
 Обережно! Адмін з Сило Темної сторони!
Група: Каге П'яти великих Країн
Статус: Offline
| Sakura@, а ти фан Queen???
Йа Скажене п"яненьке янголя) UA-Українці Афігенні Рабів до раю не пускають... ЖИТТЯ ПРЕКРАСНЕ ЯКИМ БИ ГІВНЯНИМ ВОНО НЕ БУЛО Справедливість існує поки живе останній придурок який в неї вірить.
|
|
| |
Megami_chan | Дата: Вівторок, 16.09.2008, 15:46 | Повідомлення # 452 |
 чунин(гаманець 180 ре.)
Група: Селище Листа
| Орочимару, а что это?
~~~~~~~~~~~Люблю Nek больше жизни~~~~~~~~~~~
|
|
| |
Орочимару | Дата: Вівторок, 16.09.2008, 15:48 | Повідомлення # 453 |
| Sakura@, просто шукаю однодумціф
Йа Скажене п"яненьке янголя) UA-Українці Афігенні Рабів до раю не пускають... ЖИТТЯ ПРЕКРАСНЕ ЯКИМ БИ ГІВНЯНИМ ВОНО НЕ БУЛО Справедливість існує поки живе останній придурок який в неї вірить.
|
|
| |
DemonFox | Дата: Вівторок, 16.09.2008, 15:48 | Повідомлення # 454 |
Група: Видалені
| Sakura@, Это музикальная группа!))))Причем очень класная)))
|
|
| |
Megami_chan | Дата: Вівторок, 16.09.2008, 15:49 | Повідомлення # 455 |
 чунин(гаманець 180 ре.)
| DemonFox, Орочимару, я о такой не слышала
|
|
| |
Кабуто | Дата: Вівторок, 16.09.2008, 15:51 | Повідомлення # 456 |
 Модер,Командир Группы Бета (КГБ)
Група: Санін
| DemonFox, это ихняя песня "We will rock you@?
|
|
| |
DemonFox | Дата: Вівторок, 16.09.2008, 16:07 | Повідомлення # 457 |
| Кабуто, я не знаю.Я знаю что они поют:The show must go on!
|
|
| |
Megami_chan | Дата: Вівторок, 16.09.2008, 16:09 | Повідомлення # 458 |
 чунин(гаманець 180 ре.)
| DemonFox, Эту песню я слышала ,а группу нет
|
|
| |
Орочимару | Дата: Вівторок, 16.09.2008, 16:49 | Повідомлення # 459 |
| Кабуто, так
|
|
| |
DemonFox | Дата: Вівторок, 16.09.2008, 17:06 | Повідомлення # 460 |
| Орочимару, Що і вівел рак ю також?
|
|
| |
Орочимару | Дата: Вівторок, 16.09.2008, 17:12 | Повідомлення # 461 |
| DemonFox, Так!
|
|
| |
DemonFox | Дата: Вівторок, 16.09.2008, 18:20 | Повідомлення # 462 |
| Орочимару, клас)
|
|
| |
DemonFox | Дата: Вівторок, 16.09.2008, 19:55 | Повідомлення # 463 |
| Всім,всім,всім!!!!!Хто розуміє себе як індивідуума,як людину незалежного мислення.Подивіться документальний фільм :Дух времени.(Кто управляет человечеством).Фільм просто потряс мене.В тому фільмі описується наша віра.Що воно таке і звідки прийшло.Там описується який жорстокий обман зітіяло людство прити самих себе.Про війни і що до них спонукало.По моїм розрахункам цей фільм відноситься до розділу:ОБОВЯЗКОВО ПОДИВИТИСЬ!Система оцінювання 10 з 10. P.S.Сильно мнительним людям прохання не дивитись,так як цей фільм може вплинути на вашу психіку і змінити ваш кругозір не в кращу сторону.
|
|
| |
DemonFox | Дата: Вівторок, 16.09.2008, 21:08 | Повідомлення # 464 |
| Значить Ролева.:Люди діляться на 2 команди.(в нашому випадку Альфа і Бета.)Одна нападає на якийсь обєкт(в нашому випадку це було селеще піску.)а одна захищає його.При початку ролевої на форумі один з модераторів(вибиратись буде походу)видає ролі які підходять ігрокам.Якщо ти вибираєш наприклад роль Сакури ти враховуєш її положення в Шупідені(іменно в Шупідені тому що багато персонажів мають нові техніки)Також ти користуєшся тільки тими техніками якими володіє твій персонаж.Також існуя суддя(цього разу його не було)Який слідкує за рівнем чакри персонажів та їхніми травмами(в інакшому випадку ігра може продовжуватись дуже довго).Кожна техніка використовує певний рівень чакри і певний рівень фізичного навантаження.Хто останній залишився на полі бою та команда і виграла.Трішки пізніше я ще придумаю рівень призів для вигравших.(оригінальні написи замість чунін,генін,джонін та оригінальні юзер- або бігбари зроблені мною)Суддя обирається кожен раз Адміном Орочимару пояснення склав DemonFox
|
|
| |
Кабуто | Дата: Середа, 17.09.2008, 14:04 | Повідомлення # 465 |
 Модер,Командир Группы Бета (КГБ)
Група: Санін
| DemonFox, Я считаю нужно по другому сделать...сначала нужно дать стандартные показатели стамины и чакры игроку, например 100 стамины 100 чакры,создать темы на форуме где можна проходить мисии рангоа А B C D зарабатывая при этом некое количество очков,их можно использывать для получения большего уровня стамины или же чакры,также нужны залы для тренировок обучения новых джутсу...и т.п. ну эт моя версия,мне кжется что так лучше,а то все могут использывать разные джутсу,и у всех дохрена стамины и чакры...это ж читерство!
|
|
| |