ЕХ, КОХАННЯ...
|
|
|
|
DemonFox | Дата: Неділя, 14.09.2008, 12:56 | Повідомлення # 16 |
Група: Видалені
| ZaZaNADA, Якщо бути відвертим не вони мене кидали.Я просто розривав стосунки розуміючи що я не здатен кохати і я не хотів щоб цю біль відчула на справді хороша дівчина. (перший напис на 1 сторінці)
|
|
| |
ZaZaNADA | Дата: Неділя, 14.09.2008, 12:57 | Повідомлення # 17 |
 Альфа группа(Цунаде)
Група: Санін
Статус: Offline
| DemonFox, А КАЖЕШ,ЩО В ТЕБЕ ІЛЮЗІЙ НЕМАЄ.......КОХАННЯ БЕЗ ВІДДАЧІ НЕ ІСНУЄ....Я ВІРЮ У ПРИЗЕМЛЕНЕ КОХАННЯ, КОЛИ ДВІ ЛЮДИНИ ПОСТУПАЮТЬСЯ ОДИН ОДНОМУ У ЧОМУСЬ.....
|
|
| |
ZaZaNADA | Дата: Неділя, 14.09.2008, 12:59 | Повідомлення # 18 |
 Альфа группа(Цунаде)
| DemonFox, НУ-НУ ,ХТО Ж ПРИЗНАЄТЬСЯ,ЩО ЙОГО ПОКИНУЛИ......АВЖЕЖ, ЦЕ Ж НЕПРИЄМНО
|
|
| |
Орочимару | Дата: Неділя, 14.09.2008, 13:02 | Повідомлення # 19 |
 Обережно! Адмін з Сило Темної сторони!
Група: Каге П'яти великих Країн
| ZaZaNADA, Кохання рзривае душу Кохання знищуе єстово тоді кохання-зло Але чомусь добро....
Йа Скажене п"яненьке янголя) UA-Українці Афігенні Рабів до раю не пускають... ЖИТТЯ ПРЕКРАСНЕ ЯКИМ БИ ГІВНЯНИМ ВОНО НЕ БУЛО Справедливість існує поки живе останній придурок який в неї вірить.
|
|
| |
DemonFox | Дата: Неділя, 14.09.2008, 13:02 | Повідомлення # 20 |
| ZaZaNADA, А в чому ти побачила ілюзію?хм..Вірь у своє,а я у своє..я не бачу продовження цієї дискусії.І рано чи пізно,ти зрозумієш.Що той хлопець з інтернету(я)був правий.Але буде занадто пізно.Мені лекше обгорнутись плащем недосяжності ніж відчути той біль який описують видатні філософи нашого світу
|
|
| |
Орочимару | Дата: Неділя, 14.09.2008, 13:04 | Повідомлення # 21 |
| DemonFox, щастье в неведеньи
Йа Скажене п"яненьке янголя) UA-Українці Афігенні Рабів до раю не пускають... ЖИТТЯ ПРЕКРАСНЕ ЯКИМ БИ ГІВНЯНИМ ВОНО НЕ БУЛО Справедливість існує поки живе останній придурок який в неї вірить.
|
|
| |
DemonFox | Дата: Неділя, 14.09.2008, 13:04 | Повідомлення # 22 |
| ZaZaNADA, Ні це не непреємно.Це радує.Я не сказав що завжди я йшов перший.І мене кидали.Але лекше щоб тебе кинули,а не ти.Не потрібно давати пояснення.Набагато лекше винудити людини кинути тебе раді її ж блага.
|
|
| |
Орочимару | Дата: Неділя, 14.09.2008, 13:07 | Повідомлення # 23 |
| DemonFox, Правильно! видумувати якесь красиве безглуздя дуже й дуже важко, краще щоб Вона придумала якусь причину
|
|
| |
DemonFox | Дата: Неділя, 14.09.2008, 13:09 | Повідомлення # 24 |
| Орочимару, Хоть ти мене розумієш.Я більше на цю тему спорити не буду.Дуже тяжко спорити з жінками.Вони розуміють тільки те що вони хочуть.А на правду закривають очі.
|
|
| |
DemonFox | Дата: Неділя, 14.09.2008, 13:10 | Повідомлення # 25 |
| ZaZaNADA, Вибач якщо я тебе десь образив.
|
|
| |
ZaZaNADA | Дата: Неділя, 14.09.2008, 13:10 | Повідомлення # 26 |
 Альфа группа(Цунаде)
| DemonFox, ДОБРЕ, НЕ БУДЕМ ПРОДОВЖУВАТИ......АЛЕ ВСЕОДНО СКОРІШ ТИ ЗРОЗУМІЄШ,ЩО ЛЮДИНА НЕ МОЖЕ БУТИ САМА, ЗАКРИТИСЯ ВІД ІНШИХ ....Я КОЛИСЬ ТЕЖ ТАК ДУМАЛА, ЯК ТИ,ЩО ЛІПШЕ ПРОСТО ПРИХОВУВАТИ СВОЇ ПОЧУТТЯ ВІД ІНШИХ....І ЗНАЄШ, МЕНІ ЗДАВАЛОСЬ,ЩО Я САМА СЕРЕД ЛЮДЕЙ.....ЦЕ БУЛО ГНІТЮЧЕ.... А ТВОЯ ІЛЮЗІЯ В ТОМУ,ЩО ЦИТУЮ "Коли по справжньому кохаєш ти нічого не потребуєш в замін. " ТИ САМ ЦЕ НАПИСАВ......ЦЕ І Є ІЛЮЗІЯ,БО В ЖИТТІ ЦЕ НЕ МОЖЛИВО.....ВСЕОДНО ТИ ПОТРЕБУЄШ ЧОГОСЬ ВІД ІНШИХ, НАВІТЬ УВАГИ ТІЄЇ ЛЮДИНИ
|
|
| |
Орочимару | Дата: Неділя, 14.09.2008, 13:11 | Повідомлення # 27 |
| ZaZaNADA, баланс. Усюди у людині повинен бути Баланс Без Балансу-психлікарня
|
|
| |
DemonFox | Дата: Неділя, 14.09.2008, 13:12 | Повідомлення # 28 |
| ZaZaNADA, це цитата з Шекспіра.(
|
|
| |
ZaZaNADA | Дата: Неділя, 14.09.2008, 13:13 | Повідомлення # 29 |
 Альфа группа(Цунаде)
| DemonFox, ПРАВДА В ТОМУ,ЩО ЖІНКИ І ЧОЛОВІКИ ПО-РІЗНОМУ РОЗУМІЮТЬ КОХАННЯ.......А МЕНЕ ТИ НЕ ОБРАЗИВ....ЦЕ ПРИРОДНЬО, ЩО МИ СПЕРЕЧАЄМОСЬ.....В НАС РІЗНІ ТОЧКИ ЗОРУ НА ТЕМУ КОХАННЯ....ОСЬ І ВСЕ.
|
|
| |
DemonFox | Дата: Неділя, 14.09.2008, 13:13 | Повідомлення # 30 |
| ZaZaNADA, Я не живу в ілюзіях.Я ніколи не приховую свої почуття.Такий я є.
|
|
| |