П`ятниця, 20.06.2025, 10:27
Вітаю Вас учень | RSS
Головна | Ранг S - Сторінка 5 - Форум | Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 5 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Модератор форуму: ZaZaNADA, Hebi-sama, Кавайко  
Ранг S
Anko-MitarashiДата: Вівторок, 25.11.2008, 13:13 | Повідомлення # 61
Група: Видалені

Орочимару, ))) итого уже двое моих присоединились ))) 104 и это только начало )))

Anko-MitarashiДата: Вівторок, 25.11.2008, 13:21 | Повідомлення # 62

Орочимару, та да ) 303 приглашения разослала - причем всем кто себя так или иначе называет шиноби )))) остальные завтра - а то меня за флуд удалят ))))

Anko-MitarashiДата: Середа, 26.11.2008, 09:43 | Повідомлення # 63

Орочимару, значить так - людей вже 112 - тобто 10 моiх але вiдразу пишу чому вони майже не писали - зазивала на рольову теж - а чи не ми повиннi бути iнiцiаторами i почати першi cool думаю треба визначитися з часом i вислати всiм запрошення...
Далi - сказали що трохи треба редагувати дизайн сайту - якщо б лiгво акацкi - ще покатить а для Конохи занадто "мрачнувато" ось так...

ОрочимаруДата: Середа, 26.11.2008, 09:47 | Повідомлення # 64
Обережно! Адмін з Сило Темної сторони!
Група: Каге П'яти великих Країн
Статус: Offline
Anko-Mitarashi, Це альтернативна Коноха! Це було вигадано ще 4 місяці тому! Шкода тебе раніше не було. тут була видана предісторія) зара знайду її у недрах компа)

Йа Скажене п"яненьке янголя)
UA-Українці Афігенні
Рабів до раю не пускають...
ЖИТТЯ ПРЕКРАСНЕ ЯКИМ БИ ГІВНЯНИМ ВОНО НЕ БУЛО
Справедливість існує поки живе останній придурок який в неї вірить.

Anko-MitarashiДата: Середа, 26.11.2008, 10:03 | Повідомлення # 65

Орочимару, не - деякi моменти класс - особливо значки групп - анбу-акацкi-селища... а ось стосовно деприсивного чорно-красного фону... я щось подумаю - тепер про украiномовнiсть - вчора людей 5-7 не схотiло регитися - бо з россii i украiнськоi просто не розумiють...

ОрочимаруДата: Середа, 26.11.2008, 10:11 | Повідомлення # 66
Anko-Mitarashi, я цей сайт власноруч нереводив на українську, а якщо ти знайдеш хороший перекладач(кращій ніж Гугл транслейтор)-я непроти

UA-Українці Афігенні

Anko-MitarashiДата: Середа, 26.11.2008, 10:41 | Повідомлення # 67

Орочимару, мда... гугл кнопочки не перекладе... блiн а хоча б нормальний домен без реклами зверху нiяк не можна )))

ОрочимаруДата: Середа, 26.11.2008, 12:09 | Повідомлення # 68
Anko-Mitarashi, Буш платити?

UA-Українці Афігенні

Anko-MitarashiДата: Середа, 26.11.2008, 12:13 | Повідомлення # 69

Орочимару, ну блIн яж так просто ляпнула - до речi у профiлi зверху ранг пишеться на росiйськiй а у званнi нижче на украiнськiй...ще питання а шо ж за 4 мiсяцi iснування жодного разу рольова не пройшла ) я не критикую - я хочу допомогти - менi це не байдуже...

ОрочимаруДата: Середа, 26.11.2008, 12:14 | Повідомлення # 70
Anko-Mitarashi, Була одна, ы було безлыч "Театорыв"

UA-Українці Афігенні

Anko-MitarashiДата: Середа, 26.11.2008, 12:24 | Повідомлення # 71

Орочимару, та я думаю не тягнути що мало людей а спробувати хоч вчотирьох-пятьох пограти - бо реально покликати людей - не проблема а ось втримати тут - то да... воно стрьомно - коли бачиш що сайт вже давно iснуэ на рольову кличуть - а тут лише пустi теми... реклама то просто а ось змусити i заохотити людину тут залишитися - то треба теж продумати... хоч 100 банерiв по iнету розклей - ну зарегяться а що далi ....

DemonFoxДата: Середа, 26.11.2008, 12:26 | Повідомлення # 72

Quote (Орочимару)
Була одна, ы було безлыч "Театорыв"

Anko-Mitarashi, ролевая была плохая из за не знания.Теперь вроде нормально)Театр-там тоже выдаётся роль,только там гоны страшные(поржать можно конкретно)))хДД
Театр на мой взгляд пока что не актуален.Потом можно ввести,чисто посмеяццо)))

DemonFoxДата: Середа, 26.11.2008, 12:28 | Повідомлення # 73

ТАК!КАК ГРОЗА ФЛУДЕРОВ ПРЕДУПРЕЖДАЮ,ВЫМЕТАЙТЕСЬ ОТ СЮДА!
для этого есть роздел МОДЕРАТОРСКАЯ....там и побазарим)^_~

Anko-MitarashiДата: Середа, 26.11.2008, 12:31 | Повідомлення # 74

DemonFox, да... а что конкретно вы сделали что бы за эти 4 месяца собрать и оставить ту людей ((( когда аходишь на сайт и видишь что из сотни зарегиных предел - 8 на сайте задумываешься что ж тут крутого то... просто я как-бы работаю и учусь в рекламном бизнесе и мне чисто для себя ваш сайт интересен... вот вчера я отправила 300 приглашений из них 100 были прочитаны и на 20 был дан отрицательный ответ из-за украинской речи. далее до тридцати просто проигнорили. 10 написали что мрачновато... 10 зерегистрировалось за вчера из них оставили сообщения всего двое... И скажите кто виноват ((( ведь рекламная волна была пущенна - значит дело в самом форуме... значит надо что-то думать...

DemonFoxДата: Середа, 26.11.2008, 12:38 | Повідомлення # 75

Quote (Anko-Mitarashi)
да... а что конкретно вы сделали что бы за эти 4 месяца собрать и оставить ту людей ((( когда аходишь на сайт и видишь что из сотни зарегиных предел - 8 на сайте задумываешься что ж тут крутого то... просто я как-бы работаю и учусь в рекламном бизнесе и мне чисто для себя ваш сайт интересен... вот вчера я отправила 300 приглашений из них 100 были прочитаны и на 20 был дан отрицательный ответ из-за украинской речи. далее до тридцати просто проигнорили. 10 написали что мрачновато... 10 зерегистрировалось за вчера из них оставили сообщения всего двое... И скажите кто виноват ((( ведь рекламная волна была пущенна - значит дело в самом форуме... значит надо что-то думать...

это очень интересно..просто мало кто этому приделял значение..новые идеи только зделают сайт лучше.Недавно начался сезон работ..Зделать 1-2 человека с сайтом ничего не могут...Надо больше людей)Но я понемаю...все новые идею срочно подавать администратору.!

• Сторінка 5 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Пошук:

Konoha ORG © 2025