AKATSUKI 暁 ORGANIZATION
|
|
Sirious_К0t | Дата: Вівторок, 21.10.2008, 20:36 | Повідомлення # 136 |
 Чунин *гаманець( 160.ре)*
Група: Акацукі
Статус: Offline
| DemonFox, Все одно не треба гнать а акацук.
Люблю тюнінг! А ще люблю Драм! І це люблю але шкідливе!?
|
|
| |
DemonFox | Дата: Середа, 22.10.2008, 00:04 | Повідомлення # 137 |
Група: Видалені
| Hidan, акацук,акацук.Все одно їх Наруто всіх опустив)))
|
|
| |
Venus | Дата: Середа, 29.10.2008, 19:56 | Повідомлення # 138 |
 Чунин(гаманець 20 ре.)
Група: Народ Звуку
| Акацукі хороші!!!!!!!!!!!!!!!
Я НЕ ЗЛОПАМЯТНА!!!! ПРОСТО Я ЗЛА І У МЕНЕ ХОРОША ПАМЯТЬ!!! Я ЗЛО НЕ ЗАПАМЯТОВУЮ, Я ЙОГО ЗАПИСУЮ!!!!!!!! *** В мире очень много психов, Каждый пятый в мире - псих. Говори со мною тише - Может я один из них! *** Я знаю точно, наперёд: Сегодня ктонибудь умрёт! Я знаю где, я знаю как... Я не гадалка, я - маньяк!
|
|
| |
DemonFox | Дата: П`ятниця, 31.10.2008, 13:36 | Повідомлення # 139 |
| Venus, Quote (Venus) Акацукі хороші!!!!!!!!!!!!!!! ха-ха-ха..ти хоть зрозуміла що написала?))))))))))))
|
|
| |
Venus | Дата: П`ятниця, 31.10.2008, 16:04 | Повідомлення # 140 |
 Чунин(гаманець 20 ре.)
| DemonFox, Ага я в тому смислі що вони сильні і у них класні техніки!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Я НЕ ЗЛОПАМЯТНА!!!! ПРОСТО Я ЗЛА І У МЕНЕ ХОРОША ПАМЯТЬ!!! Я ЗЛО НЕ ЗАПАМЯТОВУЮ, Я ЙОГО ЗАПИСУЮ!!!!!!!! *** В мире очень много психов, Каждый пятый в мире - псих. Говори со мною тише - Может я один из них! *** Я знаю точно, наперёд: Сегодня ктонибудь умрёт! Я знаю где, я знаю как... Я не гадалка, я - маньяк!
|
|
| |
DemonFox | Дата: П`ятниця, 31.10.2008, 17:18 | Повідомлення # 141 |
| Venus, Кожен може зробити сильні техніки якщо вони заборонені)
|
|
| |
Мадара | Дата: Субота, 01.11.2008, 18:15 | Повідомлення # 142 |
 МанГа Рулеззззз
Група: Селище Листа
| Venus, ага...класні техніки...хворі мозги(у декого з них)
EVERYBODY LIES\ВСІ БРЕШУТЬ NORMAL'S NOT NORMAL WEKE UP AND SMELL THE VICODIN IT'S NOT LUPUS
|
|
| |
Venus | Дата: Неділя, 02.11.2008, 11:22 | Повідомлення # 143 |
 Чунин(гаманець 20 ре.)
| Мадара, Але не у всіх!!!!
|
|
| |
Мадара | Дата: Неділя, 02.11.2008, 17:33 | Повідомлення # 144 |
 МанГа Рулеззззз
Група: Селище Листа
| Venus, так, я згоден,не у всіх...
EVERYBODY LIES\ВСІ БРЕШУТЬ NORMAL'S NOT NORMAL WEKE UP AND SMELL THE VICODIN IT'S NOT LUPUS
|
|
| |
DemonFox | Дата: Понеділок, 03.11.2008, 20:45 | Повідомлення # 145 |
| Quote (Мадара) ага...класні техніки...хворі мозги(у декого з них) особливо у Сасорі)Він хоть і крутий чел я не спорю,але муГак рідкісний!
|
|
| |
Venus | Дата: Понеділок, 03.11.2008, 20:51 | Повідомлення # 146 |
 Чунин(гаманець 20 ре.)
| DemonFox, Ну да зато які техніки!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Venus | Дата: Понеділок, 03.11.2008, 20:58 | Повідомлення # 147 |
 Чунин(гаманець 20 ре.)
| DemonFox, Ніхто і не спорить( але техніки) Хоч і псіх, але скільки людей перебив!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
DemonFox | Дата: Понеділок, 03.11.2008, 21:01 | Повідомлення # 148 |
| Venus, психопати завжди сильні,бо тому що психи))
|
|
| |
Hebi-sama | Дата: Субота, 08.11.2008, 15:32 | Повідомлення # 149 |
 Обережно злюка !!!
Група: Санін
| Акацкі се сила і не треба на них гнати ато получить по куполу особисто від мене їхня техніка і холонокровність ні з ким не зрівняється
На довгих крилах бога часу Летять примари, страх і гнів Останні миті догорають Поза спиною ловця снів...
|
|
| |
Sirious_К0t | Дата: Субота, 08.11.2008, 15:58 | Повідомлення # 150 |
 Чунин *гаманець( 160.ре)*
Група: Акацукі
| Quote (Hebi-sama) Акацкі се сила і не треба на них гнати ато получить по куполу особисто від мене їхня техніка і холонокровність ні з ким не зрівняється Пойнятно
Люблю тюнінг! А ще люблю Драм! І це люблю але шкідливе!?
|
|
| |