До якої субкультури ви входите ?
|
|
Venus | Дата: Середа, 19.11.2008, 20:06 | Повідомлення # 16 |
 Чунин(гаманець 20 ре.)
Група: Народ Звуку
Статус: Offline
| Орочимару, Але не всім
Я НЕ ЗЛОПАМЯТНА!!!! ПРОСТО Я ЗЛА І У МЕНЕ ХОРОША ПАМЯТЬ!!! Я ЗЛО НЕ ЗАПАМЯТОВУЮ, Я ЙОГО ЗАПИСУЮ!!!!!!!! *** В мире очень много психов, Каждый пятый в мире - псих. Говори со мною тише - Может я один из них! *** Я знаю точно, наперёд: Сегодня ктонибудь умрёт! Я знаю где, я знаю как... Я не гадалка, я - маньяк!
|
|
| |
Hebi-sama | Дата: Середа, 19.11.2008, 20:08 | Повідомлення # 17 |
 Обережно злюка !!!
Група: Санін
| Quote (Орочимару) Venus, СМЕРТЬ субкультурам! ЧОму ти так вважаєш ? Хоча та нете це похоже
На довгих крилах бога часу Летять примари, страх і гнів Останні миті догорають Поза спиною ловця снів...
|
|
| |
Hebi-sama | Дата: Середа, 19.11.2008, 20:09 | Повідомлення # 18 |
 Обережно злюка !!!
| Venus, дякую за підтримку
На довгих крилах бога часу Летять примари, страх і гнів Останні миті догорають Поза спиною ловця снів...
|
|
| |
Venus | Дата: Середа, 19.11.2008, 20:12 | Повідомлення # 19 |
 Чунин(гаманець 20 ре.)
| Hebi-sama, просто на мою думку не всх субкультур потрібно боротися, є і нормальні там рокери,готи... а наприклад емо і суєцидів потрібно розтрілювати на місці
Я НЕ ЗЛОПАМЯТНА!!!! ПРОСТО Я ЗЛА І У МЕНЕ ХОРОША ПАМЯТЬ!!! Я ЗЛО НЕ ЗАПАМЯТОВУЮ, Я ЙОГО ЗАПИСУЮ!!!!!!!! *** В мире очень много психов, Каждый пятый в мире - псих. Говори со мною тише - Может я один из них! *** Я знаю точно, наперёд: Сегодня ктонибудь умрёт! Я знаю где, я знаю как... Я не гадалка, я - маньяк!
|
|
| |
Hebi-sama | Дата: Середа, 19.11.2008, 20:19 | Повідомлення # 20 |
 Обережно злюка !!!
| Ну я якщо чесно взагалі вважаю що наше суспільство точніше система яку ми створили потрібно знищими і жити по іншим принципам
|
|
| |
Venus | Дата: Середа, 19.11.2008, 20:24 | Повідомлення # 21 |
 Чунин(гаманець 20 ре.)
| Hebi-sama, система яка зараз існує, це система створена тільки для тих хто її створив, а інші просто зобовязані так жити, це не ми виннні це нам створили такі умови!!!
|
|
| |
Hebi-sama | Дата: Середа, 19.11.2008, 20:30 | Повідомлення # 22 |
 Обережно злюка !!!
| Venus, Ту янаше покоління повинне перевернути цю систему !!!!!!!
|
|
| |
Venus | Дата: Середа, 19.11.2008, 20:41 | Повідомлення # 23 |
 Чунин(гаманець 20 ре.)
| Hebi-sama, можливо і повинне, але цю систему важко перевернути!!
|
|
| |
Hebi-sama | Дата: Середа, 19.11.2008, 20:52 | Повідомлення # 24 |
 Обережно злюка !!!
| Venus, скоро це станеться надіюсь принаймі я докладаю багато зусиль
|
|
| |
Venus | Дата: Середа, 19.11.2008, 20:57 | Повідомлення # 25 |
 Чунин(гаманець 20 ре.)
| Hebi-sama, яких іменно
|
|
| |
DemonFox | Дата: Середа, 19.11.2008, 22:27 | Повідомлення # 26 |
Група: Видалені
| ну ви дивні))Не всі ЕМО здійснюють суіцид))З кожної субкультури можна вибрати унікальних людей.Мені взагалі нас*ати з якої ви субкультури))Головне що ви люди хороші))*чур я анімешник,нЯЯЯ)))
|
|
| |
Орочимару | Дата: Середа, 19.11.2008, 22:44 | Повідомлення # 27 |
 Обережно! Адмін з Сило Темної сторони!
Група: Каге П'яти великих Країн
| DemonFox, Я тож! НЯ!
Йа Скажене п"яненьке янголя) UA-Українці Афігенні Рабів до раю не пускають... ЖИТТЯ ПРЕКРАСНЕ ЯКИМ БИ ГІВНЯНИМ ВОНО НЕ БУЛО Справедливість існує поки живе останній придурок який в неї вірить.
|
|
| |
Орочимару | Дата: Середа, 19.11.2008, 22:45 | Повідомлення # 28 |
 Обережно! Адмін з Сило Темної сторони!
Група: Каге П'яти великих Країн
| Venus, я готів не поважаю
Йа Скажене п"яненьке янголя) UA-Українці Афігенні Рабів до раю не пускають... ЖИТТЯ ПРЕКРАСНЕ ЯКИМ БИ ГІВНЯНИМ ВОНО НЕ БУЛО Справедливість існує поки живе останній придурок який в неї вірить.
|
|
| |
Кавайко | Дата: Середа, 19.11.2008, 22:53 | Повідомлення # 29 |
 ( = Добре чортиня = )
| Я а люблю всіх крім Емо , Гопів , скінів
|
|
| |
DemonFox | Дата: Четвер, 20.11.2008, 14:20 | Повідомлення # 30 |