До якої субкультури ви входите ?
|
|
Venus | Дата: Субота, 22.11.2008, 19:11 | Повідомлення # 46 |
 Чунин(гаманець 20 ре.)
Група: Народ Звуку
Статус: Offline
| Орочимару, Переїжджай до нас!!!!!!!!!!!!!!!!!
Я НЕ ЗЛОПАМЯТНА!!!! ПРОСТО Я ЗЛА І У МЕНЕ ХОРОША ПАМЯТЬ!!! Я ЗЛО НЕ ЗАПАМЯТОВУЮ, Я ЙОГО ЗАПИСУЮ!!!!!!!! *** В мире очень много психов, Каждый пятый в мире - псих. Говори со мною тише - Может я один из них! *** Я знаю точно, наперёд: Сегодня ктонибудь умрёт! Я знаю где, я знаю как... Я не гадалка, я - маньяк!
|
|
| |
DemonFox | Дата: Субота, 22.11.2008, 22:29 | Повідомлення # 47 |
Група: Видалені
| Quote (ZaZaNADA) ну знаєш..........якщо вони хочуть набити ,то ти або заслужив..........або це просто залежить від самої людини)) я не раз страждав від представників субкультур.І нічого я їх не провокував на конфлік.Просто я проходив попри них.Мені скзали:Ти що ГОП тут тусуєшся...і звичайно почалась возня...Дякувати богу вони не постраждали.))(їх було 4 але вони були п"яні,а для здорової людини це не проблема)-Як ти це поясниш?Я виноватий що проходив попри них? Quote (Орочимару) У нас у Маріуплі діе ток 2. Готів у нас дуже багато, і вони б"ють пику ні за що, просто за те що ти не гот... В нас таке саме)Але у Львові їх дуже багато...навіть інколи дивно робиться що молодь в цьому дійсно знаходить вихід своїх почуттів.Якщо ти представник якоїсь субкультури то не потрібно її нав"язувати іншим людямь. Я спокійно відношусь до всіх субкультур...Але...головне щоб людина була хороша і розумна.
|
|
| |
ZaZaNADA | Дата: Четвер, 27.11.2008, 16:30 | Повідомлення # 48 |
 Альфа группа(Цунаде)
Група: Санін
| DemonFox, я вже писала відповідь в попередньому повідомлені.....люди є розумні, а є й дурні...одним досить належати до субкультури, яка відповідає їхньому світосприйняттю, а інші через існуючі стереотипи намагаються показати свою "силу",що є тупість....готи лупцюють емо...і таке інше
|
|
| |
DemonFox | Дата: Четвер, 27.11.2008, 16:34 | Повідомлення # 49 |
| Quote (ZaZaNADA) люди є розумні, а є й дурні...одним досить належати до субкультури, яка відповідає їхньому світосприйняттю, а інші через існуючі стереотипи намагаються показати свою "силу",що є тупість....готи лупцюють емо...і таке інше взагалі,на мою думку можна належити до субкультурі але при одній умові.Не потрібно це нав"язувати іншим.Так,згідний з тобою)
|
|
| |
ZaZaNADA | Дата: Четвер, 27.11.2008, 16:43 | Повідомлення # 50 |
 Альфа группа(Цунаде)
| DemonFox, доречі давно я вас всіх не бачила)))
|
|
| |
DemonFox | Дата: Четвер, 27.11.2008, 16:43 | Повідомлення # 51 |
| Quote (ZaZaNADA) доречі давно я вас всіх не бачила))) зайди в флуд))побазарим))^_~
|
|
| |
Няшко | Дата: П`ятниця, 23.01.2009, 12:53 | Повідомлення # 52 |
 чунін
| а в нас готів бють за те, що вони не такі як всі... Насправді я обожнюю метал слухати, стиль ромінтік готів, інколи одягаюсь як металюги чи навпаки - спражня кавай. Поділяю думки готів. Але скажу одне, що не можу себе віднести до якоїсь субкультури. Мабуть тому, що насамперед я анімешниця
Я всерівно фанатію від Орочімару!
|
|
| |
Hebi-sama | Дата: П`ятниця, 27.02.2009, 19:00 | Повідомлення # 53 |
 Обережно злюка !!!
| Няшко, Я тебе розумію і підтримую. В мене такаж ситуація . Я похоже вдіваюсь як гот і інколи навіть поводжусь слухаю важку музику але я не гот ще хтось там з субкультур . Я насамперед людина , яка просто відрізняється від інших чимось своїм і помилково її зразу через це відносити до субкультур !
На довгих крилах бога часу Летять примари, страх і гнів Останні миті догорають Поза спиною ловця снів...
|
|
| |
Няшко | Дата: Субота, 28.02.2009, 13:35 | Повідомлення # 54 |
 чунін
| Hebi-sama, Угу!!! Приємно знати що мої думки поділяють.
Я всерівно фанатію від Орочімару!
|
|
| |