До якої субкультури ви входите ?
|
|
Hebi-sama | Дата: Середа, 19.11.2008, 12:03 | Повідомлення # 1 |
 Обережно злюка !!!
Група: Санін
Статус: Offline
| На наш час ця тема дуже актульна де б ми не були всерівно піднімається це питання . На вашу думку ,що спричинило такий поділ і взагалі чи потрібен він ?
На довгих крилах бога часу Летять примари, страх і гнів Останні миті догорають Поза спиною ловця снів...
|
|
| |
Орочимару | Дата: Середа, 19.11.2008, 17:45 | Повідомлення # 2 |
 Обережно! Адмін з Сило Темної сторони!
Група: Каге П'яти великих Країн
| Hebi-sama, НІ! ВБИВАТИ ЕМО, ГОТІВ ТА ІНШИХ ВИРОДКІВ СУСПІЛЬСТВА!
Йа Скажене п"яненьке янголя) UA-Українці Афігенні Рабів до раю не пускають... ЖИТТЯ ПРЕКРАСНЕ ЯКИМ БИ ГІВНЯНИМ ВОНО НЕ БУЛО Справедливість існує поки живе останній придурок який в неї вірить.
|
|
| |
Venus | Дата: Середа, 19.11.2008, 17:49 | Повідомлення # 3 |
 Чунин(гаманець 20 ре.)
Група: Народ Звуку
| Орочимару, от за емо можу підтримати!!!!!!!
Я НЕ ЗЛОПАМЯТНА!!!! ПРОСТО Я ЗЛА І У МЕНЕ ХОРОША ПАМЯТЬ!!! Я ЗЛО НЕ ЗАПАМЯТОВУЮ, Я ЙОГО ЗАПИСУЮ!!!!!!!! *** В мире очень много психов, Каждый пятый в мире - псих. Говори со мною тише - Может я один из них! *** Я знаю точно, наперёд: Сегодня ктонибудь умрёт! Я знаю где, я знаю как... Я не гадалка, я - маньяк!
|
|
| |
DemonFox | Дата: Середа, 19.11.2008, 17:53 | Повідомлення # 4 |
Група: Видалені
| Емо норм)Але деякі)А от що відносно металістів і скінхедів,да.Валити дегенератів.
|
|
| |
Venus | Дата: Середа, 19.11.2008, 17:57 | Повідомлення # 5 |
 Чунин(гаманець 20 ре.)
| DemonFox, Емо норм???? Ти що головою вдарився???
Я НЕ ЗЛОПАМЯТНА!!!! ПРОСТО Я ЗЛА І У МЕНЕ ХОРОША ПАМЯТЬ!!! Я ЗЛО НЕ ЗАПАМЯТОВУЮ, Я ЙОГО ЗАПИСУЮ!!!!!!!! *** В мире очень много психов, Каждый пятый в мире - псих. Говори со мною тише - Может я один из них! *** Я знаю точно, наперёд: Сегодня ктонибудь умрёт! Я знаю где, я знаю как... Я не гадалка, я - маньяк!
|
|
| |
DemonFox | Дата: Середа, 19.11.2008, 18:16 | Повідомлення # 6 |
| Quote (Venus) Емо норм???? Ти що головою вдарився??? прочитай уважніше.Я сказав що одиниці.А одиниці це 1 з 100.
|
|
| |
Venus | Дата: Середа, 19.11.2008, 18:17 | Повідомлення # 7 |
 Чунин(гаманець 20 ре.)
| DemonFox, всі емо того!!!!
|
|
| |
DemonFox | Дата: Середа, 19.11.2008, 18:29 | Повідомлення # 8 |
| Quote (Venus) всі емо того!!!! згідний)Але бівають виключення))
|
|
| |
Venus | Дата: Середа, 19.11.2008, 18:33 | Повідомлення # 9 |
 Чунин(гаманець 20 ре.)
| DemonFox, повір з емо виключень не буває
|
|
| |
DemonFox | Дата: Середа, 19.11.2008, 18:40 | Повідомлення # 10 |
| Quote (Venus) повір з емо виключень не буває аха..я запам"ятаю...
|
|
| |
Venus | Дата: Середа, 19.11.2008, 18:43 | Повідомлення # 11 |
 Чунин(гаманець 20 ре.)
| DemonFox, краще запиша, бо память людини запамятовуя тільки 1 процент зі 100
|
|
| |
DemonFox | Дата: Середа, 19.11.2008, 19:26 | Повідомлення # 12 |
| Quote (Venus) краще запиша, бо память людини запамятовуя тільки 1 процент зі 100 де ти стыльки розуму то набралась.. <_<
|
|
| |
Hebi-sama | Дата: Середа, 19.11.2008, 19:31 | Повідомлення # 13 |
 Обережно злюка !!!
Група: Санін
| Довбати всіх Емо , Гопів , скінів . Поважаю Металістів , рокерів , панків , готів , анімешників, і так далі . НО ПІД ВИНИЩЕННЯ ПІДЛЯГАЮТЬ БЕЗ ВАГАНЬ ГОПИ , СКІНИ , ЕМО
На довгих крилах бога часу Летять примари, страх і гнів Останні миті догорають Поза спиною ловця снів...
|
|
| |
Venus | Дата: Середа, 19.11.2008, 19:44 | Повідомлення # 14 |
 Чунин(гаманець 20 ре.)
| DemonFox, Це все книжка з біології за 9 клас!!!!! Hebi-sama, Оце я розумію нормальна людина!!!!ПІДТРИМУЮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Орочимару | Дата: Середа, 19.11.2008, 19:50 | Повідомлення # 15 |
 Обережно! Адмін з Сило Темної сторони!
Група: Каге П'яти великих Країн
| Venus, СМЕРТЬ субкультурам!
Йа Скажене п"яненьке янголя) UA-Українці Афігенні Рабів до раю не пускають... ЖИТТЯ ПРЕКРАСНЕ ЯКИМ БИ ГІВНЯНИМ ВОНО НЕ БУЛО Справедливість існує поки живе останній придурок який в неї вірить.
|
|
| |